See below for New and Completed projects.

COMING SOON

Sherwood Avenue, Whitecliff

  • New Build
  • Detached House
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms

Churchill Road, Parkstone

  • New build
  • 2 Semi Detached Houses
  • 2 Bedrooms
  • 1 Bathroom

Completed

Completed project

Alton Road, Poole

  • Renovation of a small 3 bedroom bungalow to a 5 bedroom detached house
  • 3 bathrooms
  • Kitchen diner
  • Large lounge
  • Full internal renovation including re wiring, plumbing etc.
  • Full external landscaping

Langdon Road, Parkstone

  • Conversion of 2 bedroom bungalow to 4 Bedroom Chalet Bungalow
  • Large Kitchen/diner/sitting area
  • Separate family lounge
  • Large Family bathroom
  • Master bedroom with ensuite and dressing area.
  • Full interior design and external landscaping works

After

Before

Completed project

Baiter Park, Poole

  • This 2-storey townhouse has been totally transformed into a 3 storey modern living space.
  • The interior layout has been reconfigured to accommodate bedrooms on the ground floor and kitchen/lounge on the first floor.
  • A 5m wide window has been installed on the first floor to capture the views of Brownsea Island and Poole harbour.
  • The loft has been converted to provide a large bedroom with ensuite and 2 large velux windows, also allowing beautiful sea views.
  • Each floor has been connected by a structural centrepiece of a floating staircase with glass balustrade and stainless steel handrail.

Completed project

Sandbanks Road – Whitecliff

  • A single storey ground floor extension has transformed a small kitchen into a large kitchen/dining/sitting area with separate utility room and downstairs toilet.
  • A large roof lantern light has been fitted to the flat roof making the room feel bright and spacious.
  • A brand new contemporary style kitchen has been fitted with granite worktop and wine cooler.
  • New Karndean flooring has been laid, complete with under floor heating throughout.
  • Externally, a new decking area has been laid and a large sliding door has been fitted across the back of the house creating an inside/outside seating area.